itsourgirl.blogg.se

With small steps of love we will be together one day..

Till dig

Publicerad 2013-01-25 00:12:44 i Allmänt,

Det är näst intill olidligt att ligga här och se hur mitt gråa linne guppar och flyger åt olika håll. Jag vet att det är din fot. Men jag har ingen aning om hur den ser ut. Jag vill hålla din lilla fot i min hand, lukta dig bakom örat och bara få ligga och beskåda dig timmar i sträck. Jag längtar efter att få höra dig gapskrika utan någon hejd, jag längtar efter dina bajsblöjor och nerspydda kläder. Och varje timme jag går upp nu på nätterna önskar jag att det va du som ville mig något. Istället får jag be din pappa flytta sig från min sänghalva eller släppa ut en hund i trädgården. Jag lovar att göra mitt bästa och ge dig allt jag har. Du ska få växa och bli precis den du är och jag ska älska dig varje sekund. Med eller utan blått hår och piercad näsa. Om allt faller omkring oss så lovar jag att stå vid din sida, jag viker aldrig av. Jag kommer fånga dig om du faller och du behöver aldrig tvivla på min kärlek till dig. Vad som än händer så är den evig <3

Hallonbladsté och extra check up!

Publicerad 2013-01-22 19:56:43 i Allmänt,

Va hos barnmorskan igår för den vanliga varannan vecka kontrollen som man har nu i slutet. Trodde allt var frid och fröjd men när jag kommit hem till mamma och pappa så ringer hon och säger att hon bokat in mig på tillväxtultraljud. Bebis har inte växt som hon ska dom senaste veckorna. Jag fick inte hjärtat i halsgropen. Jag ville kräkas upp det! Vafan har nu hänt?! Jag och Mange va på lasarettet idag klockan 11 och gjorde detta TUL. Duktigt nervös! Fick en manlig barnmorska och han kollade läget och mätte och hade sig. Huvudet låg långt ner i bäckenet vilket verkligen känns nu när jag går. Han visade en rund mage och övertygade oss om att det inte var en smal bebis. Hon va precis lagom för vecka 37. Han tippade på ca 3500g om vi går till vecka 40. Min fina unge! Vi längtar efter dig.

Stack inom te butiken härom dagen och haffade en kille i 20 års åldern som stog där inne bakom disken. "Fel fråga till dig kanske, men funkar hallonbladsté?" Ingen aning svarade han men konstaterade att många gravida köper det. Så nu undrar jag, funkar det? Skyndar det på förlossningen och gör den lättare? Nån som testat? :)

Grrrr

Publicerad 2013-01-13 20:04:51 i Allmänt,

Nu ska jag gnälla lite, jag har gnällt alldeles för lite under min graviditet så nu tänkte jag passa på!

Jag är så trött på att höra "hur ska det gå med hundarna när bebisen kommer?" - Inte fan vet jag! Jag kommer fortsätta att mata och rasta dom som vanligt. Jag känner mina hundar och är inte ett skit orolig!

"Vilken liten mage du har"! - Ja, tacka fan för det. Det här är tungt nog och jag tittar beundransvärt på dessa gravida tjejer med koloss magar, you go girls. Tilläggas ska att min unge är större än vanligt i denna ålder så det går ingen nöd på mitt "lilla" barn!

"Ska du inte amma?! Det måste du!". - Snälla, du har aldrig innan haft någonting att göra med mina bröst så varför börja nu? Jag gör precis som jag vill. Känner jag för att amma så gör jag det. Vill jag inte så finns det många bra substitut.

"Det kan inte va lätt för Mange nu när du är gravid" - Jag hoppas ni skojar! Den killen hade fan inte kunnat göra en bättre tjej på smällen! Jag gör precis ALLT jag gjort förut. Storstädar, tvättar, långrunda med hundarna, lagar mat. Listan kan göras lång. Jag är inte sjuk, jag är bara gravid!! Och vadå lätt för honom? Hade han varit gravid så hade han kastat in handduken i vecka 8. Karlar...

Sen vill jag bara tillägga en sak till er gnälliga, lata gravida.... Adoptera! JAG tycker att dom här månaderna har varit sjukt tråkiga. Det måste betyda att ni är på gränsen till självmordsbenägna.

Och nej tanten i kön på ICA, är du inte så störd att du hade tagit på mig utan jättemage så va snäll och låt min dotter få simma ifred!

Hejdå!

Kroppen före och efter

Publicerad 2013-01-11 21:35:24 i Allmänt,

Nu börjar tankarna snurra på hur man kommer se ut när kroppen har skjutit ut kanonkulan som just nu ligger och badar i en liter vatten i magen. Jag va ju inte direkt svin-nöjd innan grav heller då jag faktiskt lagt på mig (vad jag tycker) lite för många ska-vi-inte-ha-något-gott-kilon sen jag träffade min sparris, Mange. Tips till er singlar, när ni träffar någon, se till att du har minst lika bra ämnesomsättning som honom!! Än så länge (med fyra veckor kvar) så har jag gått upp 13 kg. Folk säger att jag ser liten ut i min graviditet och att "där är ju bara en mage". Ska jag vara ärlig så nej, det är way to much arms, fläskiga lår och rundare ansikte. Jag är bara bra på att dölja det i mina kläder. Nu låter jag bitter, det är jag. Men jag vill samtidigt påpeka hur värd hon är varenda kilo, varenda finne i ansiktet och eventuella bristningar som jag hoppas att jag inte får. Laddar min hjärna med kläder och bilder om hur jag vill se ut och vad jag ska klä mig i i vår. Det blir definitivt inte slitna gravidjeans, onepiece och UGGS.... Nä, då jävlar ska jag ut och rasta min feta vita hund, hennes överenergiska bror, mitt breda gravidarsle och min skrikiga unge. Jag kommer se ut som vanligt igen. Its just a matter of time. Eller....?

Ännu en ledig dag!

Publicerad 2013-01-07 11:24:55 i Allmänt,

Jag var ledig förra veckan. Och börjar inte jobba förens onsdag. Ganska segt. Jag har städat, rensat skåp och lådor, gått långa promenader med hundarna men idag är jag slut på idéer. Ligger fortfarande i sängen och läser lite i "Stora boken om barn". Man får väll va lite insatt iaf. Stör mig lite på Mange som inte läst två ord om nån förlossning än. Ut kommer hon väll ändå iof... På torsdag ska vi kolla på en marklägenhet här på Maria park, en 3a. Jag är så jävla skeptisk till att flytta då jag trivs SÅ bra här! Men vi behöver ju ett rum till så småningom...

Fix fix

Publicerad 2013-01-01 20:59:02 i Allmänt,

Äntligen är 2012 över och det är dags att fokusera på allt nytt och roligt som kommer hända 2013. Slutet av 2012 var jävligt påfrestande så när klockan slog 00 igår så va nog ingen lyckligare än jag. Nu tar vi nya tag och skakar av oss dålig energi och den där obehagliga känslan i kroppen.
Kommer nu börja jobba inne hos Michel Cavalli ca tre dagar i veckan så länge jag pallar innan bebis kommer. Ser verkligen fram emot detta! Har väll inte tänkt ta nån jätte ledighet sen. Vill kunna jobba lite då och då. Nu bockas dom sista sakerna av inför prinsessans ankomst. Har kokat nappar ikväll och även lagt ner hennes grejer i BB väskan. Jag tycker det är mysigt att pilla runt bland dom små kläderna och filtarna. Dessutom behöver jag sysselsätta mig med nått ;)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela