itsourgirl.blogg.se

With small steps of love we will be together one day..

Besök hos barnmorskan!

Publicerad 2012-11-30 15:21:19 i Allmänt,

Ett gräsligt besök hos barnmorskan imårse. Hungrig som fan fick jag hälla i mig ett glas sockervatten. Höll på att kräkas rakt ut! Efter det satt jag i en stol i två timmar och halvsov.
Jag är iaf inte i närheten av graviditetsdiabetes men har järnbrist. Bebisen ligger över sin växtkurva och det känns ju tryggt :) Huvudet ner, ryggen åt vänster och ben och armar åt höger. Nästa besök om två veckor! :) (hjärtslag ca 142)

Neu skin!

Publicerad 2012-11-22 20:29:53 i Allmänt,

Idag var en kvinna inne på salongen och pratade om ekologiska produkter. Märket heter Neu skin och det var en uppsjö av produkter. Av Mette fick jag en body lotion till magen och själv köpte jag en produkt till bebis. Ett skum som används som schampo/dushtvätt. Helt naturlig produkt :) Inga billiga grejer precis men ska bli roligt att testa!

Vem är pappan?

Publicerad 2012-11-19 16:19:38 i Allmänt,

Hahahaha! Har precis varit och skrivit papper på att Mange är pappan till barnet. "Är ni säkra på att det är Karl Magnus som är far till barnet?" Vet ni vad idioten svarar? "Det vet väll inte jag!" sen tittar han på mig och flinar. Detta va absolut det töntigaste jag varit med om. Vilka stenåldersfasoner. Höll på att börja gapflabba typ hela tiden. TUR att det gick snabbt! Hahahahaha :)

Lördag och kuddproblem.

Publicerad 2012-11-17 16:56:00 i Allmänt,

Började dagen med en promenad till Ringstorp med Camilla och hundarna för att köpa frukost. Nu har jag och Mange varit på Ikea och Barnens hus. På Ikea inhandlades madrass, täcke, spjälskydd och underlakan. På den enda kudden dom hade stod det från 12 månader. Då är min fråga, innan dess då? Någon som vet en spädbarnskudde som INTE ger platt bakhuvud? Eller det gäller bara att vända på ungen stup i kvarten? Help!! På Barnens hus köpte vi en filt och två nappar. Sjukt dyrt med nappar och jag vet ju inte änns om hon blir en napp-bebis. Men lika bra att ha nån hemma och med till BB. Efter en lång och kall promenad i pålsjöskog är vi nu hemma och ska mysa inför kvällen. Druckit glögg och ätit lussebullar och pepparkakor. Ikväll blir det tacos och Så mycket bättre. Önskar att bebis va här! :)

Trött i kroppen.

Publicerad 2012-11-15 20:41:11 i Allmänt,

Har nu landat i soffan efter en lång dag på jobbet och sen yoga på kvällen. Igår kväll va jag på visning på kvällen så imorgon kväll ska jag hem direkt efter jobbet och mysa. Bebis i magen är pigg som fan ikväll och bökar runt så hela magen rör sig. Har börjat tycka det är mysigt med en guppande mage :) Jag längtar sååå mycket efter att få hålla i henne istället för att bara få klappa på henne med en mage emellan. Mange är nu iväg och köper lussebullar. Ska bli SÅ gott. Jag och hundarna myser vidare med magen :)

Nov. 13, 2012

Publicerad 2012-11-13 13:16:15 i Allmänt,

Var hos min barnmorska Maud i förmiddags på ett besök som varade 7 minuter. 7 viktiga minuter för mig och jag är så tacksam att man kan komma dit så fort. Hon konstaterade att vår lilla stumpa låg upp och ner och med ryggen utåt. Alltså sparkas det mest in mot min rygg, därför jag inte känner henne så ofta för tillfället. Hjärtljuden låg på 146, upp och ner, precis som det ska vara. Tänk vad 7 minuter kan betyda mycket :P

Denna ständiga oro.

Publicerad 2012-11-11 22:33:04 i Allmänt,

Jobbigaste av allt med att vara gravid är inte ryggont efter att ha stått upp nio timmar på jobbet. Det är inte att jag måste avstå från alkohol, cigg och fest i typ ett helt år. Inte heller att jag knappt fick ner fötterna i mina dojjor imorse eller att jag riskerar både bristningar, åderbrock och hängpattar. Det är den här ständiga gnagande jävla oron. Tänk om det är något fel på henne? Tänk om hon dör eller får syrebrist vid förlossningen. Osv. Den här helgen har jag tex oroat mig för att hon håller på att dö där inne. Det har jag fått för mig för att hon inte har rört sig sådär jätte mycket dom senaste dagarna. Och seriöst, vafan vet jag? Jag har aldrig varit gravid och har ingen aning om det ska sparkas konstant eller om hon typ kan va trött i två dagar? Så imorgon ringer jag min barnmorska. Igen. Stackarn drömmer väll mardrömmar om mig på nätterna... ! Nu ska jag och seg-ungen lägga en kudde mellan benen och inta den förjävliga "sova-på-sidan" ställningen. Och när vi sovit en timme eller något så är det dags att gå upp och kissa för första gången av åtta under natten. Älskade unge, gör mig en tjänst och anordna din egen Sweden rock festival i magen på mig i natt. Jag behöver stilla mitt sinne. Tack på förhand. Godnatt.

Äntligen!

Publicerad 2012-11-08 12:25:48 i Allmänt,

Den här åkpåsen lovade jag mig själv att köpa om det blev en tjej. Jag älskar den!! Idag beställdes den till ett "bra" pris :)

Blandade känslor.

Publicerad 2012-11-06 20:50:30 i Allmänt,

Alla säger att man ska njuta av sin graviditet. Känns som att en person snuvade mig på "konfekten". Istället har jag behövt oroa mig för tusen andra grejer och ta tag i saker som jag fan borde slippa hålla på med just nu. Ibland blir jag dock påmind av att "bebis" också vill ha lite tid och uppmärksamhet. Igår tillbringade hennes pappa några minuter liggandes på magen och pratade. Jag trodde hon sov för hon hade slutat knö runt sen ett tag tillbaka. Men när han pratat ett tag så fick han sig några buffar i örat. Känner henne oftare nu. Innan har det bara varit på kvällarna men nu även på natten och tidig morgon. Vill bara beta av skiten som ska bli gjort just nu så jag kan få mysa med min bebis och tänka på vad hon ska ha för lakan i sin säng istället för att gå runt och tänka på allt annat skit! Föräldrakurs är bokad. Vi börjar 15 januari så jag hoppas inte hon kommer för tidigt :P Vi har även bokat tid för att skriva på papper om att Mange är pappa till henne. :)

Tröttsamt

Publicerad 2012-11-04 16:38:00 i Allmänt,

Inte trodde väll jag att det var så jobbigt och invecklat att bli förälder. Tycker jag badar i inkomstpapper, ansökningar och annat skit som ska in till olika ställen. Fick även avslag på min ansökan om graviditetspenning så det blir till att skicka en överklagan. Hur fan ska det gå till att jobba ståendes nio timmar om dagen fram tills hon kommer!? Känner att jag behöver "beta av" så mycket som möjligt just nu. Har även fått annat skit i huvudet, precis som inte allt annat räckte. Ibland blir man så jävla besviken på människor. Dock lär man sig något varje gång. Hade bara önskat att denna gången kom när jag hade mer energi. Men vad ska man göra? Det är bara att bita ihop och försöka lägga livets pussel så gott det går. Suck.

Första snuttisen!

Publicerad 2012-11-02 08:43:42 i Allmänt,

Bebis grejer är väldigt könsneutrala. Iaf det mesta av det. Därför va jag även i full färd med att ta en beige kaninsnutte när Mange stoppade mig. "Vi tar den här istället, nått rosa måste hon väll få ha!". Och jag är inte den som säger emot lite engagemang, så en rosa katt blev det istället! :)

Gravidyoga

Publicerad 2012-11-01 20:00:00 i Allmänt,

Efter en sjukt stressig dag på jobbet så gick jag direkt till gr
avidyogan. Började förra torsdagen och jag vet inte riktigt vad jag tycker om det än. Det första som slog mig förra gången var att jag nog aldrig kommer känna mig "hemma" i en mammagrupp. Kände mig totalt malplacerad! Många av rörelserna är det precis att man får till nu med magen. Kursen är på 9 veckor så det ska bli intressant att se hur det går att göra "barnets position" dom sista veckorna....
Jag kom hem vid 19.30 och möts av en stor påse från Barnens hus. Spännande!
Min söta, fina älskling hade varit och handlat en amningskudde.
Inte för att jag ska amma någon just nu. Men den är perfekt att ha mellan låren när man sover.
Jag blev så glad och den va jätte fin! Tack tack tack bästa Mange <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela