itsourgirl.blogg.se

With small steps of love we will be together one day..

Ännu mer!

Publicerad 2012-12-16 16:04:08 i Allmänt,

Idag gick vi in i vecka 32. Det är alltså 8 veckor kvar vilket känns som en evighet i siffror samtidigt som jag mentalt får lite panik. Av 40 veckor är det nu bara 8 kvar... Känns inte alls som att vi är förberedda fast att vi i själva verket har prickat av det mesta på "att göra/köpa" listan. Idag var vi på Väla i julklappsstöket. "Vilken fin kula du har" fick jag som kommentar av en tjej i en butik. Det händer faktiskt ofta att folk säger fina saker om min "gubbakagge". Jag behöver verkligen höra det, så tack! :) Efter storstädning, tvätt och ett stökigt Väla är vi välförtjänta av pizza och soffmys ikväll. Dags att ladda inför 6 galna dagar på jobbet, puh! Har varit och hämtat babyboxen och köpt en speldosa också idag :)

Ett mysigt besök

Publicerad 2012-12-11 20:28:39 i Allmänt,

Imorse va jag och Mange hos våran barnmorska. Det va mysigt att ha Mange med och jag inbillar mig att han ska känna sig mer delaktig då. Vi fick lyssnat på våran lilla tjejs fina hjärtljud och Maud (barnmorskan) kände att hon redan fixerat sig i mitt bäcken. Känns verkligen som att det är på allvar nu. Det är inte så lång tid kvar. Vi pratade lite om förlossningen och både jag och Mange känner oss ganska lugna inför den. Maud sa att bebis nu är ca 45cm och väger ca 2200gram. Om hon följer sin kurva kommer hon ligga på ca 4000gram vecka 40. Jag hoppas verkligen att allt fortsätter att vara bra dom sista veckorna. Just nu sitter jag i soffan och känner (vad barnmorskan iaf trodde) två fötter eller knän vid revbenen på höger sida. Känns skumt men ändå mysigt <3

Ullared!

Publicerad 2012-12-05 18:15:39 i Allmänt,

Imorse körde jag, mamma och moster Laila till Gekås. Inte alls mycket folk vilket var skönt. Ett litet problem under dagen var dock bristen på toaletter eftersom jag är kissnödig hela tiden. Hittade allt jag skrivit på bebislistan så det känns otroligt skönt att det mesta nu är inhandlat. :)

Dagens inköp

Publicerad 2012-12-03 19:11:12 i Allmänt,

Jag lägger ner det där med unisex grejer nu. Jag erkänner, nappflaskan fanns i grönt och gult också men ändå ville jag ha en rosa. Kanske inte just för att bebis är en tjej utan för att jag faktiskt tycker rosa är en finare färg än grön och gul. Mobilen var mest ett val av blå och rosa och då blev den rosa färgen given. Ska lägga in en bild på några av kläderna vi köpte igår också :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela